• Свържете се с насСвържете се с нас

Ел учебник просвета

Детайли
Създаден от: 22.10.2021
Автор: Просвета
Прегледи: 530

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Моля свържете се с администратор! Езикови задачи за 3.

Без обвързване с услуга от А1 Получаваш веднага и започваш да учиш Ползваш всички ресурси на е-просвета свободно Най-никса цена на месец Плащаш едноратно и позлваш цели 18 месеца. Атлас по география и икономика за 6. Учим онл йн. Български език и литература. Сборник по математика за 1.

Тетрадка по музика за 6. Всички категории. Галерии от две или повече изображения с възможност за слайд шоу. Някои от продуктите не са налични. Виж плановете. Видеоуроци с 100 нто по области Гледаш видеоуроци с учител от 1.

Дава обратна връзка и информация за верните или грешни отговори.
 • Упражнения по математика за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2.
 • Атлас по география и икономика за 6.

Специална оферта

И аз, и синът ми, който е начален учител, ще се възползваме от прекрасната Ви идея за видеоуроците. Право на връщане до 14 дни след доставка. С десетки електронни тетрадки към тях. Работни листове по философия за 8. Дава обратна връзка и информация за верните или грешни отговори.

Математика с Мат и Ема за 3. Тетрадка - писанка ел учебник просвета английски език за 1. Видеоуроци заснети с някои от най-добрите български учители; E-prosveta. Регистрирай се. Помагало за избираемите учебни часове Румяна Танкова.

Абонаментни планове

Двугодишен абонамент. Виж повече. Весела ваканционна книжка след 2. Български език и литература.

Книга за учителя по химия и опазване на околната среда за Знаете ли, че. Всички категории. Успешно потвърдихте поръчката си.

Електронната книжарница на Издателска група „Просвета“

Просвета и А1 ти даваме повече! Без обвързване с договор. Модул 3. Включен таблет. Помагало за избираемите учебни часове за 4. Заснехме стотици видеоуроци с учител. Знаете ли, че?

Възникна грешка при потвърждаването на поръчката. Азбука на правилата. Успешно потвърдихте поръчката си. Моята България. Кратки е-уроци Имаш най-важното от ел учебник просвета тема, синтезирано накратко.

Модул 4. Проследяване на пратка в реално време.

Нови заглавия

Ползваш всички ресурси на е-Просвета свободно. Виж повече. Месечен абонамент.

Пътеки към щастието 95 училище на България. Интерактивните електронни учебници на ПРОСВЕТА са дигитални варианти на печатните учебници и са изработени под формата ел учебник просвета FlipBook - разлистващи се книги, кратки е-уроци и тестове, синтезирано накратко допълнено с тест за проверка на наученото.

Азбука на правилата.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -ел учебник просвета

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   22.10.2021 в 20:59 Толя:
   Демо на съдържанието.

  Закотвен

  Хареса ми го