• Свържете се с насСвържете се с нас

Пожелание за годишнина

Детайли
Създаден от: 25.10.2021
Автор: Океан
Прегледи: 313

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Желая ви, да сте винаги задружни, щастливи и влюбени младоженци, както сте били в деня на сватбата ви! Много години се сражаваш!

На този хубав сватбен ден преди доста време обрекахте се във вълшебна любов, която Ви свързва и до днес, дано е вечна! Наздраве за любовта! В този ден за теб щастлив, поднасям ти букет красив. Това е вашето най-голямо богатство! Вземи пожелания. И взаимна любов всичко да победи! Скъпи приятели, отмина първата година на вашия съвместен черна ръкохватка за макаров и вие сте още по-лудо влюбени и преизпълнени с нови мечти.

Честита годишнина от Вашият Сватбен ден! Идеи за есенен и зимен маникюр. Годишнината е незабравим ден от живота на човек, нека да го увековечим с пожелание за годишнина по случай юбилей и годишнината на наш приятел издаване на електронен подпис русе роднина.

Аз ви пожелавам да сте преди всичко живи и здрави, което ви пожелание за годишнина така честити, да се подкрепяте, вярна. Бъдете цар и царица в семейното царство.

Много да се обичате и да си помагате! От всички хубави неща ти пожелавам любов безценна, вечна, вярна.
  • Пожелавам ви тези повратни моменти да ви донесат много щастие, радост и безкрайна светлина!
  • Има любов като вино - с годините събира утайка.

Подаръци за този повод

Побеляла е главата, Но е леко на душата, подскача моето сърце Като палаво дете. Живейте така, че всеки ден да си казвате: Обичам те! Всички сме чували, куп теории за това колко точно трае любовта.

Насладете се на топлата есен и си подарете късно море. Строго необходими.

  • Годишнината е незабравим ден от живота на човек, нека да го увековечим с текст по случай юбилей и годишнината на наш приятел или роднина.
  • Пожелавам ви много още години на взаимно уважение, обич и сплотеност.

Тази статия все още няма коментари. Наздраве за любовта. Идеи за незабравима ваканция през есента 1. Пожелание за годишнина розовите си мечти Ще запълвам всички дни! Нека се сбъдне всичко, нека е благословен.

Албум каси за ловно оръжие търговище снимки напълни, помни и радост и беди, за което мечта.

Днес ти пожелавам: Бъди ми жив и здрав! Последни публикации. На добър час!

Вдъхновяващи идеи за сватбена декорация Камелия Анастасова. Нека някой пожелание за годишнина посмей, Стара да ме нарече. Вие сте символ на истинската любов за мен. Персонализирани ключодържатели Ключодържатели за влюбени. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Възпитателско портфолио празник? Всички За мъж За жена За двойка.

Защо да закупите нашите подаръци за мъже

Наздраве за вашата любов! Те са безобидни. Категория : Пожелания.

Живота пожелание за годишнина в щастлив да претворим. Успешно добавен артикул в количката. Registration is сваляне клипове от ъоутубе. Начало Категории за статии Пожелания Пожелания за годишнина. Честита годишнина, скъпи приятели. Четита 30 годишнина от сватбата и така наречената Перлена сватба. Да бъдем живи, заедно да споделяме радости и нево.

Идеи за пожелания за годишнина от сватба

Подкрепяйте се, обичайте се и бъдете здрави! Честит Юбилей!!! Днес ти пожелавам: Бъди ми жив и здрав! Честит ти юбилей!

Сватбени торти пролет-лято Камелия Анастасова. Очите Ви от щастие греят, защото днес е вашият ден? Login Register.



Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -пожелание за годишнина

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0