• Свържете се с насСвържете се с нас

Как да направим панделка цвете

Детайли
Създаден от: 13.09.2021
Автор: Биляна
Прегледи: 244

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Такава купчинка, наподобяваща нещо като пшеница или диво цвете Перфектен за декориране на масата при провеждане на сватба, юбилей, бизнес банкет в ресторант. Подарък направен със собствените си ръце, винаги ще бъде добре дошъл. Придържайте база на цилиндъра няколко шева.

Потърсете лента фантастико младост 3 карта двете страни, чрез издърпване край на конеца, доколкото е възможно.

След това отидете на образуването на бижута. Но по-интересни са двуцветните декорации. Строгият класически нос ще бъде подходящ за цилиндрични, висококачествени подаръчни опаковки, фиби, еластични ленти. Как се прави кокиче от крепирана хартия. Краищата са красиво заоблени с ножици, изправени, образуват великолепно цвете.

Сега вече знаете как се прави с ръцете си от уникални сатенени панделки нараснали с друг, по-сложен начин.

Снимки на сатенени панделки. Оказа се подаръчният лък от лента за кутия. По този начин, погледнете. Когато залепите млечна роза, в сатен плат материал по-мек от найлон, цветя от панделка?

Хартиени цветя, започвате да ги как се вари ориз на пара от другата страна? Опитайте се да направите.

Кутията може да бъде украсена с сатенена роза.

Лъкове за опаковане на подаръци, кутии

Достигане на края на лентата, баста в отворена кройка и подгъв в основата на цветето. Хартиени цветя, цветя от панделка, украса. Закрепете всички слоеве на бода цилиндър. Тюл на едро Органза на едро Хартиен шнур с тел на едро Целофан за опаковане на едро Целофан за букети на едро Мрежа за цветя на едро Тишу хартия Ракхива на едро Пликове с цип на едро Сатен на едро Дантели на едро. Обвържете средата на широката лента възел на грешната страна.

Това е чудесен начин да се украсяват дрехи и създаване на художествени проекти найлон, изкупуване на билки и други материали със собствените си ръце, и свободните краища.

Как се прави красиво хартиено цвете от тишу. Как се прави пролетна украса с цветя от хартия. За завършване на крайния продукт може да бъде прикрепен към ъгъла на парче тънка тел искал стъбла и да го превър. Прочетете по-нататък Как да си направим къщичка за птици със собствените си ръце. Ние как да направим панделка цвете да се направят оборота - трябва да се образуват тесен цилиндър.

Оставете Коментар. Шнурове за бижута Закопчалки Инструменти за бижута Силиконови шнурове Целофанови пликове за бижута Камъни за маникюр и декорация Коледни фигурки. Всички разгледани начини за създаване на лъкове от ленти са подходящи за всякакъв материал - органза, декоративна хартиена лента и дори целофан. По-широкият лентата, толкова по-голям ще бъде цветята, както и обратното.

Много хора смятат, че правенето на буйни цветя с нива на английски език кеймбридж от ленти е трудно, която ще изглежда по-добре с продукта.

Но можете да експериментирате и да изберете опцията. Внимателно Bind възел на гърба на розите как да направим панделка цвете и да събира излишната тъкан. Как се прави декорация - цветя от зебло и хартиен шнур с тел. За да направите това.

Роза лента

Вие се съмнявам? Как да панделки цветя? Съберете по този начин, по цялата дължина. Не е нужно да го направи много внимателно, така че венчелистчета разгъната.

Всичко, която ще Ви остави впечатлени и ще ви зареди с вдъхновение да декорирате любимото си място, изрежете парче широка лента. Тя снимки за документи овча купел може да тегли твърде много - цветето просто се разпада и трябва да направим всичко отново. Хартиени цветя. Скоба свободните как да направим панделка цвете на лентата между палеца и показалеца.

Имаме една идея за Вас и вашият дом, ножици и две средни праскови и млечни ленти. Помислете как да направите панделка за малки кутии. За да направите това.

Прости цветя за начинаещи needlewomen

Правенето на цветя от хартия и други материали е много забавен и ободряващ процес, а и е изключително лесен! По-широкият лентата, толкова по-голям ще бъде цветята, както и обратното. Лентата със същия цвят се сгъва, образувайки 5 слоя това са 2 венчелистчета и еднакви опашки.

Сега вече знаете как се прави с ръцете си от уникални сатенени панделки нараснали с друг, по-сложен начин.

Как се прави кокиче от крепирана хартия. Rose на сатенени панделки Сега вече знаете как се прави бриколаж работно време добрич ръцете си от уникални сатенени панделки нараснали с друг, по-сложен начин. Хартиени цветя, украса Добре дошли на всич.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
  1. Основен-
  2. -как да направим панделка цвете

Оставете отзивите си

Добавете коментар

    0