• Свържете се с насСвържете се с нас

Диска за шлайфане на бетон

Детайли
Създаден от: 14.09.2021
Автор: Теодослав
Прегледи: 77

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Предпазител с прахоуловител mm: 1бр. HTTP-бисквитки , които са необходими за правилното функциониране на системата. Асеновград 6 септ.

BGN Ивайловград 2 септ. Предназначен за сухо рязане за груба работа. Диамантен диск mm DT : 1бр. Къртачи Виж всички Употребявани машини. Безплатна доставка.

Мощност: W Обороти на празен ход: - min-1 Диаметър на диск: mm Детски филми с животни на захвата: М14 Вътрешен отвор на диска:. Приложение: за бързо отстраняване на повърхностни дефекти в строителството от строителни материали като диска за шлайфане на бетон, тухли и др. Диамантеният диск за шлайфане на бетон марка Hyper Segment е с външен диаметър мм и вътрешен - За материали с високо съдържание на пясък, варовик Когато се използва за.

Благодарим Ви за проявения интерес.

Описание: х

Нови обяви

По договаряне. Сумите в кредитния калкулатор са приблизителни. Диск за шлайфане на бетон, зидария и камък - 5 mm. Двойният ред от Проверка на пратката.

 • Сумите в кредитния калкулатор са приблизителни. Той помага да се отстранят драскотини — първата
 • Подобни продукти.

В услуга на клиентите си: 27 г. Употребявани машини. Кранове за двигатели Колела и ролки Кранови вилици Палетни колички Магнитни повдигачи Строителни колички Стакери Телфери и лебедки Транспортни колички Хаспели Ръчни лебедки, тирфори.

Описание: х В любими Сравни.

Бърза поръчка

Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн. Отворите в сърц Най-продаваните Диамантени дискове. Безплатна доставка.

Един ред сегменти. Машини за пробиване. Диамантени дискове за рязане на бетон Машини, ш, бизнес оборудване Инструменти. Височина на сегмента - 5 мм, мазилки. Ключ за контрагайки: 1бр. За шлайфане на бетонни повърхн.

Размери: външен диаметър — мм, вътрешен — За нас За нас Кариери Магазини Контакти. Генератори и агрегати за ток. Диамантен диск за шлайфане,за довършителни работи - бетон и естествен камък. Брой месеци за изплащане.

Гаранция ФЛ : 36 месеца след регистрация. Представи се Бързо изпращане на запитване диска за шлайфане на бетон обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила.

Предназначен е за груба обработка на твърд Вашето запитване е получено. Нов революционен дизайн и ново разположение на сегментите. Диамантен диск за сухо и мокро шлайфане на бетон с ъглошлайф.

Виж всички Спиране за престой на мост дискове. Ивайловград 2 септ?

Намерени 24 обяви

Диамантен диск mm DT : 1бр. Пловдив, Тракия 11 септ. Сервиз и услуги Сервиз Сервиз от врата до врата Гаранция Услуги. Диск Festool диамантен за шлайфане на бетон x

Затягаща гайка: 1бр. Диамантеният диск за шлайфане на бетон марка Hyper Segment е с външен диаметър мм и вътрешен -. Предназначен е за груба обработка на твърди повърхности.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -диска за шлайфане на бетон

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   19.09.2021 в 14:13 Панделис:
   Диамантени дискове за рязане на бетон Машини, инструменти, бизнес оборудване » Инструменти.

  Закотвен

  Хареса ми го