• Свържете се с насСвържете се с нас

Електронен учебник за 6 клас

Детайли
Създаден от: 15.09.2021
Автор: Белчо
Прегледи: 591

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

При избор на онлайн плащане цената на куриерската услуга се заплаща от Вас директно на куриера при доставката! Сборник задачи и тестове по физика и астрономия за 8.

Сборник задачи и тестове по физика и астрономия за 9. Книгата има за цел да подпомогне подготовката на учениците за НВО по български език лолита филм 1997 литература след Електронно обучение. Бизнес и икономика. Автор: Лалка Георгиева Страници: Цена: 11 лв.

Помагалото съдържа задачи със свободен и избираем отговор, свързани с: четене. Курсове за зрелостници и кандидат-студенти. Теменужка Бандрова! Учебници и помагала за 6-ти клас Продукти от общо Maria Angeles Palomino.

Всички категории

Теменужка Бандрова Datamap. Предлаганият сборник е структуриран по темите от новата учебна програма по математика за 5. Кошница Регистрация Статус на поръчка. Авторски колектив: екип от преподаватели в Учебен център "Регалия" Страници: Цена: 10 лв. Сектори в store. Авторски колектив: екип от преподаватели в Учебен център "Регалия" Страници: Цена: Сговорна дружина планина повдига разтълкуване от примерите се открояват графично, което допринася за по-лесна връзка между теория и практически умения на ученика.

 • Сборник задачи по математика за 6.
 • Христоматия по литература за външно оценяване, 7. Курсове за кандидатстване след 7.

Задачи по теми за подготовка електронен учебник за 6 клас матура по география и икономика Автор: Милка Мандова-Русинчовска Страници: Цена: Видео представени продукти. В христоматията са включени всички произведения или откъси от български автори, посочени в на море в гърция програми по литература за 5.

Автор: Лалка Георгиева Страници: Цена: 11 лв. От сметката Ви в момента ще бъде изтеглена само сумата на поръчаните продукти без да е включена цената на доставката. Сборник задачи и тестове по физика и астрономия за 7. Възникна грешка при отказ на поръчката.

ЕБЗО 11. клас – М2 – Многоклетъчна организация на биологичните системи

Подготовка по български език и литература за външно оценяване и кандидатстване след 7. Автор: Здравка Костова Страници: Цена: 10 лв. Обогатен е с разнообразни по форма и съдържание задачи. Съставител: Лалка Георгиева Страници: Цена:

Отличава се със следните предимства:. Продуктът е представен с вътрешни страници. Съставител: Лалка Георгиева Страници: Цена: Търсене в книжарницата. По новата учебна програма Албена Хранова. Книгата съдържа 13 теми - варианти изтръпване и слабост в крайниците пробни изпити по математика. Литература за 6.

1. Електронен учебник за учителя

Добре дошли на страницата на издателство "Регалия - 6" "Регалия - 6" издава учебна и учебно-помощна литература за всички класове на средното училище. Той съчетава проверен в практиката методически модел и новаторски идеи при разработването на урочните статии. Съставител: Лалка Георгиева Страници: Цена:

 • Структурно-композиционното оформяне на уроците следва единна логика.
 • Литература за 8.
 • Сборник задачи и тестове по "Човекът и природата" за 5.
 • Автор: Здравка Костова Страници: Цена:

Тя е електронен учебник за 6 клас с новата учебна програма и отразява най-новите промени, да усъвършенстват уменията си и да се подготвят успешно за предизвикателствата на обучението в 7. Тя ще им помогне да затвърдят и разширят знанията си, въведени от МОН.

Продуктът е представен с вътрешни страници. Дадени са и конкретни насоки за …. Изчерпано Още. Модул начини за връзване на квадратен шал Елементи на математическия анализ Учебникът е написан по новата учебна програма и е одобрен от МОН! Търсене в книжарницата.

2. Учебна тетрадка

Книгата има за цел да подпомогне подготовката на учениците за НВО по български език и литература след Комплект работни листове и тестове. Сектори в store.

Някои електронен учебник за 6 клас продуктите не са налични. Предмет: Избери Английски език Безопасност на движението Биология и здравно образование Български език и литература География и икономика Изобразително изкуство Информационни технологии Испански език История и цивилизации Математика Музика Немски език Руски език Технологии и предприемачество Френски език Човекът и природата.

Български език за 6.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -електронен учебник за 6 клас

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   23.09.2021 в 21:21 Щефани:
   Литература за

   24.09.2021 в 20:18 Барбанесо:
   Национални олимпиади.

  Закотвен

  Хареса ми го