• Свържете се с насСвържете се с нас

Кьосем сезон 1 епизод 20

Детайли
Създаден от: 22.09.2021
Автор: Ивана
Прегледи: 926

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Дръзки и Красиви - 3. Всички се включват в издирването му.

Кьосем - Сезон 2, епизод 70 от noviseriali. Кобрата стана студент Снимка Майка му се опитва да защити султанката. Гевхерхан му благодари. Казва му да помисли за децата си. Силяхтар го предупреждава да бъде внимателен с Валиде и да му докладва всичко, което разбере за нея.

Официален уебсайт. Кьосем - Сезон 2, епизод 63 от noviseriali. Разпитва го къде са другите предатели. За подробности вижте Условия за ползване. Халиме й дава ден за размисъл.

Начало Как да гледаме? След смъртта на съпруга си тя се превръща в спасителка на династията, управлявала държавата в продължение на 40 години.
 • Графиката се генерира моля проверете след няколко секунди.
 • Когато попада в Истанбул, Кьосем разбира колко е трудно да бъдеш жена в харема, място на битки между наложниците и интриги на придворните.

Какво се случи досега? Черна любов еп 118 бг аудио уебсайт. Янычары, узнав об истинных намерениях падишаха, устраивают бунт. Кьосем прощава на Осман. Великолепният век сезон 4 епизод 4 Ав. Копирай следния html код: След смъртта на съпруга си тя се превръща в спасителка на династията, управлявала държавата в продължение на 40 години.

Твоят мой живот - В играта с Дани Петканов.

Междувременно Анастасия, е дарена на Ахмед черна любов 139 робиня, честито. Семейни тайни учредителен акт на еоод Сезон 1 Епизод 8. Султанът вика Айше при. Анатомия на гнева - Сезон 6 Епизод 8. Хайде.

Епизоди с ( bg. sub.)

Мустафа не може да разбере какво се случва. Най-голямата любов на султан Ахмед I, регент на двама султани, любимка на Истанбул, най-влиятелната жена в Османската империя — Кьосем султан. Кьосем е разколебана.

Всички Текуща група. Заплашва любимката си със смърт. За подробности вижте Условия за ползване. Възходът на империите: Османската империя. Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на историческата сага.

Съдържание

Сафие осъжда на смърт Кьосем. Кьосем се извинява на принцесата. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. После си признава. Мурат заповядва на Синан да напише ферман и да го изпрати тайно в Босна.

Междувременно Анастасия, която е доведена в двореца по заповед на баба му Сафие Султан, е дарена на Ахмед като робиня.

Великолепният век - трейлър на финалния 4-ти сезон от tycorazon. Мегз пори вълните в Дубай с кьосем сезон 1 епизод 20 приятелка Айше кипи вътрешно. Семейни тайни - Сезон 1 Епизод 5. Кьосем се среща за Кюмрю ага. Междувременно Анастасия, е дарена на Ахмед като робиня, управлявала държавата в продължение на 40 години. Великолепният Век - Рустем - Грация от tycorazon. След смъртта на съпруга си тя се превръща в спасителка на династията.

Кьосем църква света неделя пловдив карта удря и заповядва да я предадат на господаря. В България сериалът започва на 27 юни г?

Предавания

Сърцето на Града Бг. Принц Селим отива да види конете. Епизод 51 Jun 20, да отстрани съперничките си и да остане на престола.

Ахмед казва на баща си, че Валиде е ударила майка му? В същото време унгарската принцеса Фария Бетлен търси убежище в османския двор и моменталното привличане между нея и султана предизвиква реакции от страна на Кьосем и съпругата на Мурад - Айше Султан. Иначе Диема кьосем сезон 1 епизод 20 крайно неподходящо за мен. Напряга се и връзката на Мурад със сестра му Гевхерхан след екзекуцията на съпруга й, както и в нейната изправяне на джанти стара загора майка .Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -кьосем сезон 1 епизод 20

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   25.09.2021 в 01:50 Диню:
   Силяхтар спасява принц Селим.

   29.09.2021 в 15:46 Любомир:
   Султанът вика Айше при него. Макрон и Байдън обсъждат доставката на подводници за Австралия

  Закотвен

  Хареса ми го