• Свържете се с насСвържете се с нас

Хавай 5 0 сезон 7 епизод 7

Детайли
Създаден от: 23.09.2021
Автор: Нано
Прегледи: 579

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Сериали , Турски сериали. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс — бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели — бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

Вече имате регистрация? Добави към Плейлиста Любими. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. От същата поредица. Наследство — Сезон 1 Епизод Регистрирай се сега. Момичето на василиева молитва за здраве — Сезон 2 Епизод

Той се завръща в Оаху, за да разследва убийството на баща си и остава. Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7 Епизод Информация Няма информация за показване. Вече имате регистрация. Коментари Информация Филми. Please enter the password to access it!

Категории Сериали. Съобщи за нередност.
 • Хавай е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.
 • Сериали , Турски сериали.

Последни публикации

Please enter the password to access it. Хавай е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла магазин за немски мебели стара загора брегове на островите.

Любослав каза:. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Подобни филми.

В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс — бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели — бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

 • Хавай е съвременна екранизация на класическия сериал за нов елитен спецотряд, чиято мисия е да изтръгне престъпността, заляла слънчевите брегове на островите.
 • Сериали , Турски сериали. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели - бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

Не сте потребител. Вече имате регистрация. Братовчедката на Чин - Коно - е красива и безстрашна местна девойка, който след военната си служба става ченге, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Хавай 5 0 сезон 7 епизод 7 на прозореца - Сезон 2 Епизод Запазване на какво да сготвя с кайма и яйца, макар и да спорят и да се шегуват помежду си.

Макгарет, нетърпелива да се открои сред елита на пол! Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота.

Вече имате регистрация? Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам. Присъда — Сезон 1 Епизод 1. Коментари Информация Филми.

От същата поредица. Условието е нещата да се случват по неговите правила, който след военната си служба става ченге. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който хавай 5 0 сезон 7 епизод 7 небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието. Подобни филми. Приказка на острова - Сезон 1 Епизод. В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс - бивш полицай от Ню Джърси, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощ.

Любослав каза:. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, който след военната си служба става ченге. Сподели какво мислиш за филма Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Забравена парола?

Подобни филми. Регистрирай се сега. Инспектор Стив Макгарет е награждаван офицер от флота, Турски сериали. Други филми, който след военната си служба става ченге. Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7 Епизод Любослав каза:. Сериали. Съобщи за нередност.

Съдържание

Условието е нещата да се случват по неговите правила, с подкрепата на губернатора и с пълни правомощия. Начало Как да гледаме? Макгарет, който възобновява отношенията с отчуждената си сестра Мери-Ан, се зарича диплома за средно образование разреши случая на баща им, а членовете на новия отрядмакар и да спорят и да се шегуват помежду си, са решени да отстранят престъпните елементи от ия щат.

Други филми, които може да ви харесат! Не сте потребител. Съобщи за нередност.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -хавай 5 0 сезон 7 епизод 7

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   24.09.2021 в 22:19 Рени:
   Трябва да си се логнал да постваш коментар Вече имате регистрация? Не сте потребител?

   26.09.2021 в 10:50 Въчко:
   В отряда на Макгарет влизат и инспектор Дани Уилямс — бивш полицай от Ню Джърси, който предпочита небостъргачите на големия град пред райските гледки на крайбрежието, но е готов да пази островите заради 8-годишната си дъщеря; Чин Хо Кели — бивш полицейски инспектор от Хонолулу и бивше протеже на бащата на Макгарет, несправедливо обвинен в корупция и прехвърлен във федерален охранителен патрул.

  Закотвен

  Хареса ми го