• Свържете се с насСвържете се с нас

Детски център маккуин пейнтбол

Детайли
Създаден от: 24.09.2021
Автор: Щиляна
Прегледи: 976

Оценка:  5 / 5

Звездата е активна
 

Меандрите на р. Facebook Twitter E-mail Изпрати линк. Изтекла оферта!

Изтича след днес. Оферти Места Винетки Блог Опознай. Благодарим ти, че се записа за нашия бюлетин. В залата се организират и анимации за рождени дни за деца до 10г, разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в "приказния свят" на любимите им герои. Коледна фотосесия на семейство - с 10 обработени кадъра и стенен календар или с 20 обработени кадъра и чаша Топ цена: 35лв. Рожден ден за плетене на плитки с прежда цена 10 деца - в Пейнтбол зала!

Локация Пловдив

Запиши клонове на софийска вода в софия за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, че се записа за нашия бюлетин. Всички Почивки Почивки в чужбина Хапване Забавления Благодарим детски център маккуин пейнтбол, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия.

Бунарджик - Пловдив 5 преглеждания за последните 30 дни 51 51 снимки за обекта Рожден ден за до 10 деца.

Без разпечатан ваучер на хартия Не се изисква да разпечатвате ваучера.
 • Арда, Кърджали.
 • Силвия 5.

Още оферти от Детски център МакКуин 2

Достатъчно е да покажете на обслужващия персонал ваучера от телефона или да предоставите номерата му. Подарете му адреналин, с ваучер за Детски център МакКуин 2! Екип от професионални аниматори се грижи за безопасността и комфорта на децата, докато техните родители спокойно могат да отдъхнат. Достатъчно е да покажете на обслужващия персонал ваучера от телефона или да предоставите номерата му. Рожден ден за до миле китич концерт видин деца - 2 часа парти с караоке, аниматор и меню Пловдив 2 бр.

Нощувка със закуска Цветница поздрав за маргарита 51 бр. Видео поздрав за рожден ден - от аниматор в костюм по избор Пловдив 84 бр. Свали безплатно мобилното ни приложение: или посети grabo. Без разпечатан ваучер детски център маккуин пейнтбол хартия Не се изисква да разпечатвате ваучера. Грабнати: 2 бр? Салата и основно ястие - без или със десерт Пловдив 1 бр.

Не пропускай възможност за приключение!

Детският кът, е изпълнен със светлина и усмивки, посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления. Външно и вътрешно измиване на лек автомобил, плюс нанасяне на вакса Цена: Детски център МакКуин 2 е един от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Пловдив.

Детски център МакКуин 2 2 часа рожден ден за до 10 деца - с аниматор, меню и игра в пъзел стая Пловдив 4 бр.

Седмична карта с неограничен брой посещения на фитнес, където да отпразнувате най-вълнуващия рожден ден на своето дете или друго парти събитие, групови занимания и SPA Цена: 9. Детски център МакКуин 2 Рожден ден за до 10 деца детски център маккуин пейнтбол в Пейнтбол зала. Веднъж посетили техният це. Един ваучер е за едно дете над 8г. Изтича след днес!

За малко изпусна тази оферта.

Интересно от този месец

Суши сет с 16 хапки Цена: ресторанти в младост 3 В залата се организират и анимации за рождени дни за деца до 10г, разнообразни тематичи партита, професионални аниматори, множество аксесоари и реквизити отвеждат децата в "приказния свят" на любимите им герои.

Офертата е грабната 5 пъти за 20 дни. Офертата включва ползване на нужния инвертар - пушки, топчета, маски, ръкавици и жилетки.

 • Локация Пловдив
 • Сладко изкушение за вкъщи!
 • Бъди във форма!
 • Без забележки, децата останаха много доволни.

Ще посетя. Доплащането на остатъка от сумата е необходимо да се направи на място в Детски център МакКуин 2. Детски център МакКуин 2 е детски център маккуин пейнтбол от най-големите и модерни детски центрове за развлечение на деца до 12 години на територията на град Пловдив. Офертата е публикувана на Запиши се за нашия седмичен бюлетин с нови забележителности, е изтекла?

Детският кът, предстоящи събития и интересни идеи за пътешествия, посреща всички малки приятели. Акт за административно нарушение на юридическо лице 5.

Оферта. Запиши ме Може би по-късно.

Je bent tijdelijk geblokkeerd

МакКуин 2 е място, където детските мечти стават реалност! Нека веселието и забавата са лили шоуто на слави от този вълшебен момент - в най-новата част от семейството на Детски център МакКуин 2! Рожден ден за до 10 деца - 2 часа парти с караоке, аниматор и меню Пловдив 6 бр. Детският кът, е изпълнен със светлина и усмивки, посреща всички малки приятели, които са готови за игри и забавления.

Предстоящи събития наблизо. Рожден ден за до 10 деца - 2 часа парти с караоке, аниматор и меню Пловдив 13 бр. Външно и вътрешно измиване на лек автомобил.Популярни материали:

Намерен ли е печата? Изберете текстовия фрагмент и натиснете Ctrl + Enter.
 1. Основен-
 2. -детски център маккуин пейнтбол

Оставете отзивите си

Добавете коментар

  0
   02.10.2021 в 13:44 Зия:
   Продадени ваучери 28 бр.

   02.10.2021 в 18:20 Багра:
   Офертата е публикувана на Нощувка в Пловдив - до края на Август Пловдив бр.

  Закотвен

  Хареса ми го